Advertisement

Huni Türkce / Paslanmaz Çelik Huni Şarap Sızıntı Yağ Filtresi ... / Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Huni Türkce / Paslanmaz Çelik Huni Şarap Sızıntı Yağ Filtresi ... / Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni is a 360° creative agency, specialized in. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum.

(daha fazla ayrıntı için çeviriye tıklayın/dokunun). Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler. Genel türkçe terimi olarak huni:

Weifeng Snoots Huni Elinchrom Uyumlu | Novafotoğraf
Weifeng Snoots Huni Elinchrom Uyumlu | Novafotoğraf from st1.myideasoft.com
Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). İngilizce türkçe online sözlük tureng.

Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Huni türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Huni da turkish (wd) onun belirtti: Huni ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir almanca. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. You can pour the liquid by using a funnel. Kullanıcıların yorum ekleyebildikleri, kelime arayabildikleri geniş kapsamlı, dizinler halinde 120.000 türkçe kelime içinde gezme ve arama ayrıca anlam girebilme. Genel türkçe terimi olarak huni: Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya. (daha fazla ayrıntı için çeviriye tıklayın/dokunun). Bir siviyi agzi dar bir kaba aktarmak için kullanilan koni biçimindeki araç * agizlik. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç.

Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. O, erimiş kurşunu bir huniye döktü. Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler.

Rubbermaid BRUTE®121Lt/32Gal Huni Üst Kapak,Gri ...
Rubbermaid BRUTE®121Lt/32Gal Huni Üst Kapak,Gri ... from www.rubbermaid-tr.com
Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. Slovence somalice sundanizce svahili dili tacikce tamil tatarca tay dili telugu dili türkçe udmurt ukraynaca urduca vietnamca wallon yidce yoruba yucatec maya yunanca zulu. Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Genel türkçe terimi olarak huni: O, erimiş kurşunu bir huniye döktü.

Huni is a 360° creative agency, specialized in.

Anlamla » r :1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir. Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; I find funnel cake a bit too sweet. Huni kelimesi türkçe'de külah şeklinde sıvı akıtma aracı anlamına gelir. You can pour the liquid by using a funnel. Genel türkçe terimi olarak huni: Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Yunanca sözcük eski yunanca χoanē veya. Bir huni kullanarak sıvıyı doldurabilirsin. Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı. Huni da turkish (wd) onun belirtti:

Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). Filtre bir ucu konik şekilde genişletilmiş cam veya metalden mamul boru. She poured the molten lead into a funnel. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Ücretsiz kelime öğretme antrenörü, fiil tabloları ve telaffuz işlevini içerir.

Plastik Hortumlu Huni Satılık Sıfır Fiyat : Fiyat Sor İstanbul
Plastik Hortumlu Huni Satılık Sıfır Fiyat : Fiyat Sor İstanbul from makinecim.com
Yeni yunanca χoní χωνί z külah şeklinde sıvı akıtma aracı sözcüğünden alıntıdır. Isim bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi tdk huni nedir? Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler. Ben huni keki biraz çok tatlı buluyorum. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe huni kelimesinin fransızca karşılığı.

İngilizce türkçe online sözlük tureng.

Genel türkçe terimi olarak huni: Türkçe, i̇ngilizce, almanca, fransızca ve birçok dilde anlamı. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni dil sözlüğü almanca, huni karikatürleri, huni resmi, huni nedir, huni nasıl yapılır, huni karikatür, almanca huni. Huni için benzer çeviriler, benzer kelimeler, ilgili terimler. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. O, erimiş kurşunu bir huniye döktü. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. 1 bir kaptan diğer bir kaba sıvı bir madde aktarmak için kullanılan dibi ince ve delik bir gereç. Huni (belirtme hâli huniyi, çoğulu huniler). Slovence somalice sundanizce svahili dili tacikce tamil tatarca tay dili telugu dili türkçe udmurt ukraynaca urduca vietnamca wallon yidce yoruba yucatec maya yunanca zulu. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;

Funnel huni funnel huni biçimi vermek cone huni nose cone ne demek huni. Do you have a funnel i could borrow?

Posting Komentar

0 Komentar